Ja też jadę z Wrocka, i oprócz mnie jeszcze przynajmniej 2 inne osoby.
Ja + 3 osoby też jedziemy z Wrocławia. Przy okazji zapraszam na moją i Nicka Sutterera prezentację - ‘Cells and Apotomo – Rails Plugins for Creating Reusable Web Components’.
A czy ktos jadacy z Wroclawia ma wolne miejsce w samochodzie? Oczywiscie dokladam sie do kosztow
Ja chętnie załapałbym się na powrót autem do Wrocławia jeśli ktoś posiada wolne miejsce.
Czy w piątek robimy falstart? Znacie jakiś fajny lokal gdzie można by się forumowo spotkać?
Cóż czasy balang mam już za sobą, ale myślę, że coś by się znalazło. Głównie uzależnione jest to przez to ile osób by się pisało na takie spotkanie i o której godzinie. Np. po 20 może być ciężko znaleźć coś dla większej ilości ludzi.
Myślę, że można polecić:
Pub Dragon - bardzo klimatyczny - ul. Zamkowa 3 przy samym Starym Rynku
Piwnica 21 - tam może być trochę więcej miejsca - ul. Wielka 21 także blisko Rynku
Jest jeszcze wspomniany przez Tomasha Proletariat - Wrocławska 9, plusem jest piwo Czarnkowskie.
może reszta poznaniaków coś innego doradzi?
czy ktoś oprócz Bragiego jest zainteresowany spotkaniem w piątek?
pozdrawiam
ps. szkoda, że Obiego nie będzie
Hej.
Ja jestem z Poznania i chętnie bym poznał forumowiczów osobiście
Pozdrawiam
Wezmę paru ludzi ze sobą. Tak z piętnastu…
Piwnicy 21 od jakiegoś czasu już nie ma
Wezmę paru ludzi ze sobą. Tak z piętnastu… ;)[/quote]
Będę dziś na mieście to się rozejrzę, 15 to trochę sporo, ale damy radę. O której możecie być już na mieście?
pozdrawiam
My przybywamy w sobotę z rana, więc wszelkie imprezowanie najwcześniej w sobotni wieczór. Najchętniej bym się spotkał w Proletaryacie, doskonała jest ta knajpa
Tylko, że w sobotę organizatorzy robią jakiś geek party. Po drugie Proletaryat to w max 30 osób i przejmujemy ten lokal. Zobaczymy w sobotę jak to będzie.
pozdrawiam
No niestety, kwestai ilości – nas przyjeżdża szóstka, to Bragi bierze dwie nysy ludzi ze sobą
[quote=punkracy]Tylko, że w sobotę organizatorzy robią jakiś geek party. Po drugie Proletaryat to w max 30 osób i przejmujemy ten lokal. Zobaczymy w sobotę jak to będzie.
pozdrawiam[/quote]
W sobotę bardzo niedaleko szykuje się koncert Acid Drinkers - http://www.lastfm.pl/event/1255010+Acid+Drinkers+-+20+Absolutely+Wired+Years+Tour - zastanawiam się, co wybrać
O kurde o_O
Oj tam, ledwie parę osób z forum (Sevos, Asok, gRuby) i paru z Ragnarsona… Ale najwięcej miejsca zajmie pewnie Wijet, on ma sporą osobowość
i co z tego wyszło? Czy do Bragiego nie mogę się dodzwonić bo siedzi gdzieś już w jakiejś piwnicy sącząc piwo?! ;D
Okazało się to prawdą, na szczęscie udało się spotkać!
Rozumiem, że dzisiaj wszyscy grzecznie udają się na G33K Party? Stykłoby jakiś browar wypić…
A gdzie jest to G33K PARTY?