RuPy'11

Tych co nie są specjalnie na bieżąco z najnowszymi wydarzeniami w świecie naszej ulubionej technologii informuję, że szybkimi krokami nadchodzi nowa edycja legendarnej (pierwszej w Polsce poświęconej językom dynamicznym) konferencji RuPy. Jak widać na stronie - http://rupy.eu/ - lepszego line-up speakerów na żadnej konferencji w Europie nie było - Yehuda Katz, Ezra Zygmuntowicz, Jose Valim, Xavier Noira, Obie Fernandez, Sven Fuchs, nie wspominając już o środowisku Pythona.
A to wszystko w środku października (14-16) w przepięknym Poznaniu.

Jak ktoś hibernował na lato i nie ma jeszcze biletu, to zapraszam na stronę rejestracji - http://rupy.stagehq.com/events/922/booking/new

Chyba zapomniałeś wspomnieć o Drogusie ;-D.

Ktoś mnie oświeci jaki są ceny biletów? :slight_smile:

Ja kupowalem za 67.00 € EUR ale widze ze teraz nie mozna juz wybrac typu biletu wiec pewnie juz ich nie ma

Wydaje mi się że bilety się już roeszły jakiś czas temu…

Ale z was leniuszki. Jak się kliknie w linka do rejestracji to od razu wszystko widać - 67 euro.
Jakby biletów nie było, to bym nie wrzucał newsa :slight_smile:

[quote=sharnik]Ale z was leniuszki. Jak się kliknie w linka do rejestracji to od razu wszystko widać - 67 euro.
Jakby biletów nie było, to bym nie wrzucał newsa :)[/quote]
o 13:17 dzisiaj nie bylo mozliwosci wybrania typu biletu dopiero teraz sie pojawila

A gdzie tam Piotrkowi się mierzyć Katzem i resztą? :stuck_out_tongue:

On cienki jest, ja go uczyłem kodować, to wiem :stuck_out_tongue:

Mam 1 bilet do odsprzedania na RuPy po cenie jakiej kupiłem (222,00zł) - kolega się rozchorował. Kontakt na tjeden@ domena ze stopki.

Ja tez mam do odsprzedania 1 bilet na RuPy w cenie 222zl. Kontakt na jd@jandudek.com.

Mamy jeden bilet do odsprzedaży.
Jeśli znajdzie się zainteresowany proszę o kontakt: info@dev80.com

Pozdrawiam,
Marcin.

Cześć :slight_smile:

A ja mam takie ogłoszenie: mam jedno wolne miejsce w hostelu La Guitarra (Poznań) w najbliższy weekend (piątek-sobota, sobota-niedziela), cena ok 80 zł. Oczywiście głównie dla tych co jadą na RuPy :slight_smile: Jak ktoś jest zainteresowany, proszę o info na tomasz.milczarek at gmail.com.

pozdrawiam,

Tomek

My szukamy, ale 3-4 miejsc, najlepiej w pokoju z łazienką. Ktoś-coś poleca? :slight_smile:

Jedzie ktoś ekspresem o17:40 dziś do Poznania?

Ja jadę.