Osoby zainteresowane propozycją proszę o kontakt bezpośrednio na mail: adamkudla[at]gmail com
Od siebie jako pracownika (jestem developerem, a nie rekruterem) - powiem, że w pracy jest super pozytywny kosmos za adekwatne wynagrodzenie!
Position: Senior Ruby on Rails Developer
Client: Financial Institution
Responsibilities:
Leading 1-2 development projects
Managing a team of 3-5 developers
Interaction with client, gathering requirements
Requirements:
Master’s degree in Computer Sciences, Information Technology, Engineering or equivalent
Solid experience in Ruby on Rails (front end)
Problem solving and analytical skills
Very Good communication skills in English, written and verbal
Willingness to travel and to relocate to Luxemburg
Positive attitude
Nice to have:
Experience in Java (backend)
Activity BPM
Alfresco doc management
Second language (French or German)
Understanding of Capital Markets (i.e. Investment Funds, Market data dissemination, Regulatory reporting
Masz rację! - jestem tylko programistą Javy i nie znam się na marketingowym bełkocie… być może podświadomie powiedziałem to co wszyscy mówią. Przepraszam.
Powiem inaczej:
Gdyby mnie ktoś zapytał ‘Czy poleciłbyś swoją pracę Panu XXX’ bez zastanowienia nawet bym powiedział ‘TAK’.
Ten projekt to też nie jest kolejny CRUD, a system dla sektora banków-inwestycyjnych gdzie troszkę inaczej wszystko działa.
Tutaj nikt nie szczypie się z pieniędzmi - pieniądze są, klient jest nastawiony tylko na jakość.
Moje prywatne widełki są bardzo korzystne dla mnie - w dodatku firma we mnie inwestuje bardzo konkretne pieniądze poza wypłatami.
Niestety jak wspomniałem nie jestem rekruterem, a developerem - osobą, której zależy na pozyskaniu możliwie najlepszego pracownika na wskazane stanowisko.
O widełkach finansowych mogą rozmawiać rekruterzy i konkretni managerowie jak wszędzie indziej - niestety takie są zasady, które nie do końca sam popieram.
Jeśli ktoś po prostu czuje się mocny, ma ochotę wskoczyć w bardzo ciekawy sektor bankowości inwestycyjnej i jest gotów się rozwijać to ze swej strony jako pracownik mogę tylko polecać i proponować kontakt ze mną na maila.
Nie ma nic do stracenia