witam, czy myślał ktoś kiedyś, żeby dac na forum shoutboxa, np. w celu szybkiego rozpropagowania linku do wątku z problemem na stackoverflow, zamiast zaśmiecać forum? Dla początkujących użytkowników zapewne byłoby to spoko rozwiązanie, a Ci bardziej doświadczeni nie denerwowaliby się kolejnym laikowym wątkiem w dziale dla zielonych
Jestem za.
Tylko ogólnie mieszanie w punBB to masakra jakaś.;p
Doświadczenie uczy, że shoutbox błyskawicznie zamienia się w bezużyteczny śmietnik z dyskusją o dupie maryni. Znaczy -1.
no to może jakiś z okazji uruchomienia takowego regulamin’ek i bany’ki za jego złamanie? nie no dobra, jak nie to spoko tak mi wpadło do głowy i myślałem, że się przyjmie
irc://irc.freenode.net.pl/#rubyonrails.pl wystarczy, dzieci neostrady powinny się wreszcie zapoznać z RFC 1459
Shautboxowi mówimy NIE !
o, nawet nie wiedziałem o istnieniu tego IRCa - niedługo tam zawitam buahahaha(śmiech psychola)
Witam serdecznie! Fajnie by było z tym shoutboxem, bo można by się było szybko przywitać z forumowiczami
Shoutbox z założenia jest miejscem, gdzie dyskutuje się o - jak to nazwałeś - dupie maryni.