post chwilowo zamkniety
No ale co ktoś ma to za ciebie zrobić? Chcesz to komuś zlecić? Czy też masz jakiś kłopot, jak tak to napisz, wklej kawałek kodu itp.
Chce to komuś zlecić za kase, jesli ktoś wyrazi chęć niech pisze na gg, chyba że jest ktoś taki kto pisze skrypty w ruby od ręki !
( Chce to szybko zrobić )
Dzięki za pomoc!
od tego jest dział ‘praca/projekty’, z zaznaczeniem że bedziesz musiał podać ile chcesz zapłacić (widełki, albo konkretna kwota), albo jeszcze lepiej… www.zlecenia.przez.net!
przeliterowałeś się chyba… powinno być “Chcę aby ktoś to szybko zrobił”
Nie ma za co.
Skoro już większość stwierdziła że to raczej jest zlecenie a nie prośba o pomoc to proszę napisz jeszcze kwotę jaką oferujesz za wykonanie tego skryptu. Od razu przestrzegam - przemyśl to dobrze. Jeżeli będzie 50 zł to nie wróżę Ci długiej kariery na forum
heheh może będzie wypłacał w kebabach to może się pokuszę
50 zł to dobra cena
i właśnie przez taki ludzi zbieram 2gi rok na motor
nawet 20zł:)
słuchaj jestem na tym forum tylko po to żeby wykonać to zlecenie i wiecej nie bedziesz mnie tu widział obiecuje Ci to, jeżeli chodzi o cene to nie wiem nie znam sie wogole na tym jezyku jestem laikiem wiec prosze o rozsądne info …
Jak wczesniej wspomniałem jesli ktoś jest zainteresowany niech pisze na gg, nie straci na tym na pewno.
Dziękuje i pozdrawiam