Spree: powiązane produkty

Witam. Teraz robię powiązane produkty w spree.
Mam taki problem, iż korzystam z modułu spree_related_products, chcę wypisać powiązane produkty do widoku szczegółowego.
Tak wyglada plik z show.html.erb

<div id="podobne">
          <div class="header">Podobne produkty</div>
          <div id="related-products">
            <% Spree::RelationType.all.each do |rt| %>
              <% if (@relateds = Spree::RelationType.create(:name => "komplet", :applies_to => "Spree::Product")) %>
                <ul>
                  <% for @relateds.each do |r| %>
                    <li class="related-product">
                      <%= link_to mini112_image(r), product_path(r) %>
                    </li>
                  <% end %>
                </ul>

<% else %>

<% end %>
            <% end %>
          </div>
        </div>

ale coś mi nie działa, w instrukcji modułu nie ma napisanego jak to wyświetlać, a kod znalazłem w necie ze starego spree. Może ktoś ma jakiś pomysł ?

Zapomniałem dodać mam spree 1.1.3

Witam.
Kombinowałem i kombinowałem, aż w końcu skontaktowałem z Markiem Turnerem osobą która fork’owała moduł spree-recommendations i podał mi gem’a do modułu który odpowiada za wyświetlanie polecanych produktów oto gem do spree 1.1.3 i wyżej gem ‘spree_recommendations’, :git => ‘git://github.com/barenaked/spree_recommendations.git’ pełen opis instalacji znajdziecie na stronie https://github.com/markturner/spree-recommendations. Uwaga gem na stronie niedziała w wersjach spree 1.1.3 i wyżej dla tego podaje wam gema, który działa w wyższych wersjach.

Tylko teraz tak. Mam zainstalowane dwie wersje spree jedną którą rozbudowuje i przerabiam oraz drugą wersję bez przeróbek na której sprawdzam np moduły i tak, na wersji bez przerabiania moduł śmiga, na wersji z przeróbkami w panelu administracyjnym wyświetla mi błąd: undefined local variable or method resource_controller' for Spree::Admin::RecommendationsController:Class , a w szczegółach produktów taki błąd undefined methodactive’ for #ActiveRecord::Relation:0x000000088ee790. Wiem, że pewnie coś namieszałem ma ktoś jakiś pomysł ?