Staż Ruby on Rails [Białystok, Kraków, Łódź, Warszawa]

• Chcesz tworzyć aplikacje webowe?
  • Możesz pochwalić się pierwszymi projektami RoR z wykorzystaniem HTML/CSS?
  • Swobodnie rozmawiasz po angielsku?
  • Chcesz się uczyć nowych technologii i pogłębiać swoją wiedzę?

Jeżeli na większość z powyższych pytań odpowiedziałeś/aś twierdząco zapraszamy na nasz staż wakacyjny.
Staż jest płatny i trwa 2 miesiące (11 lipca - 9 września 2016 r.). Składa się z części szkoleniowej oraz pracy nad projektami.

Zadania:

• Poszerzenie znajomości zagadnień programowania webowego dzięki szkoleniom prowadzonym przez Starszych Programistów.
  • Samodzielna praca nad zleconymi projektami RoR z wykorzystaniem nowo nabytych umiejętności.

Oferujemy:

• Możliwość odbycia stażu jako Programista RoR w jednym z naszych biur (Białystok, Kraków, Łódź, Warszawa)
  • Szkolenia prowadzone przez doświadczonych programistów.
  • Opieka i wsparcie Starszego Programisty
  • Możliwość sprawdzenia, na czym naprawdę polega praca Programisty
  • Wynagrodzenie ok 1400 zł netto
  • Pracę od poniedziałku do piątku, 7 godzin dziennie
  • Kontakt z licznym gronem utalentowanych programistów w przyjaznej atmosferze
  • Dla najlepszych Stażystów - oferta stałej pracy

Jak aplikować:
Osoby zainteresowane prosimy o aplikowanie za pomocą formularza na naszej stronie [klik]

https://www.facebook.com/polcode

Dane firmy:
Polcode Sp. z o.o.
ul.Grójecka 1/3
02-019 Warszawa
NIP: 701-044-06-90

Złożyłem do Was na staż jakiś czas temu, ale nie dostałem jeszcze żadnej odpowiedzi. Czy jeszcze nikomu nie odpowiadaliście, czy po prostu odrzuciliście mnie na starcie?

Dopiero zaczynamy kontaktować się z kandydatami na staż. Jeżeli spełniasz wymagania (angielski plus co najmniej jedna własna apka w RoR) to na pewno się odezwiemy.

Czy można jeszcze przesłać zgłoszenie ?

Tak, rekrutacja będzie trwała jeszcze co najmniej tydzień, zapraszamy :slight_smile:

A mam pytanie, do kiedy dokładnie będziecie się kontaktować z potencjalnymi kandydatami ? Wysłałem jakiś czas temu aplikację z kilkoma aplikacjami w RoR, i nie wiem czy będę brany pod uwagę.

Podpisuje się pod pytaniem kolegi powyżej.

Do końca tego tygodnia kontaktujemy się jeszcze z osobami zainteresowanymi wzięciem udziału w stażu.