I proszę o propozycje[/quote]
Nie wiem czy zdąże, więc nie należy traktować mojej propozycji wiążąco, ale zasadniczo chciałem powiedzieć o EventMachine na przykładzie prostego, redundantnego, rozproszonego sieciowego storage’a
Normalnie czytasz w moich myślach. Właśnie zastanawiam się nad atomowością operacji i wpadł mi cod z EventMachine w ręce. Dosłowanie poprzednia otwarta karta w FF
Ponad tydzień czasu i weekend po drodze! A temat można przedstawić w 10 minutach i będzie ok. Nikt nie wymaga godzinnych spiczy i bycia ekspertem w dziedzinie :>
Możecie też przygotować lightning talki - trwające do 5 minut i traktujące o tym czym fajnym się ostatnio zajmowaliście albo czego spróbowaliście użyć (np. w ostatnim projekcie zmieniłem X na Y i ma to, to i to ale nie ma tego).
I proszę o propozycje[/quote]
Nie wiem czy zdąże, więc nie należy traktować mojej propozycji wiążąco, ale zasadniczo chciałem powiedzieć o EventMachine na przykładzie prostego, redundantnego, rozproszonego sieciowego storage’a ;)[/quote]
Z braku czasu w/w temat nie zostanie zaprezentowany na tym DRUGu, ale w zamian opowiem krótko o Bundlerze.
Obiecany link o git branching model (trochę bardziej zaawansowany od tego, o którym mówiłem, ale zasada jest podobna, tylko trochę więcej gałęzi): http://nvie.com/git-model