Twoja pierwsza aplikacja SaaS w Ruby on Rails - Jak zacząć? Z czym to się je?

Czy wiesz co wspólnego łączy takie grube ryby jak yellow pages, basecamp, hulu, shopify, slideshare czy github?

Wszystkie działają w oparciu o Ruby on Rails!

Co powiesz na stanie na czele podobnego sukcesu?

Już niebawem zajmiemy się publikowaniem serii pomocnych wskazówek za pomocą których dowiesz się jak stworzyć Twoją pierwszą aplikację w RoR opartą na technologii SaaS. Krok za krokem, od A do Z, zupełnie za darmo. Zrozumiała treść, przystęny charakter, niezbędna wiedza, doświadczeni programiści a wszystko to podane na rubinowej tacy. Czego chcieć więcej?

Jesteś gotowy podbić świat Ruby on Rails? Masz pytania? Sugestie? Nowy dowcip którego jeszcze nie znamy? Czuj się zaproszony!

1 Like

Witam,
Chętnie skorzystam z pomocy?

Pozdrawiam
Krzysztof

1 Like

Krzysztofie,

Miło to słyszeć! Zajrzyj proszę na stronę:

gdzie dowiesz się o szczegółach naszej akcji oraz zapiszesz się na listę uczestników kursu.

W razie jakichkolwiek pytań, nie krępuj się: hello@prograils.com

Nie wiem czy będe miał dość czasu by za Wami nadążyć ale pomysł mi się podoba, już się zapisałem :slight_smile:

Kiedy ma zacząć się kurs ??

Kask: bez obaw!
W razie potrzeby chętnie wyjaśnimy co, jak i z czym. Wystarczy dać znak: mejlem, facebookiem, twitterem (możesz też wpaść do nas do biura, chętnie oprowadzimy i poczęstujemy najlepszą kawą w okolicy :slight_smile: ) Na pewno znajdzie się skora do pomocy dusza - takich u nas bez liku!

Kurs rozpocznie się niebawem, jak tylko otrząśniemy się z zachwytów nad ilością zapisanych :wink: A tak zupełnie serio, planowany start początek kwietnia. (już niedługo!)

Przy okazji - jest coś szczególnego co chciałbyś zgłebić?

Cześć,

jeśli można to ja się uśmiechnę (również się zapisałem). Z chęcią przyjmę więcej informacji na temat cache w Rails.

M.

Cześć Mikeroz,

Twoja prośba została odnotowana i zatwierdzona wspólną aprobatą, którą to dało się słyszeć w biurze: (o-o-o, dobre!)

Odwzajemniamy Ci uśmiechem :slight_smile: i dziękujemy za zainteresowanie!
pozdrowienia

1 Like

Brzmi dobrze, jestem zapisany :slight_smile:

Hurra! :slight_smile:

Pozdrawiamy!

Zapisany.
Im więcej takich akcji tym lepiej :smile:

1 Like

+1 do zapisanych :smile:
co do tematów miło byłoby zobaczyć możliwość płatności nie tylko poprzez Stripe ale również np. z wykorzystaniem payu.

Tak czy siak dzięki za fajną inicjatywe.
Pozdrawiam

Ciekawostka, w ramach inspiracji warto rzucić okiem:

[Zestawienie TOP 10 stron internetowych opartych o Ruby on Rails][1]
[1]: https://prograils.com/posts/top-10-famous-sites-built-with-ruby-on-rails

wiadomo kiedy start? :smile:

Dostaliśmy bardzo solidny feedback z różnych stron świata (nieeeźle!) oraz tak pokaźną listę życzeń odnośnie zagadnień poruszanych na kursie, że chcąc sprostać wymaganiom musieliśmy przesunąć nieco w czasie planowy start.

Niemniej, kwiecień wciąż aktualny. Klikamy dla Was aż się kurzy! :slight_smile:

wiadomo coś więcej kiedy ruszy kurs ?:slight_smile:

Małe przypomnienie dla tych, których ominęła oficjalna wiadomość o starcie kursu:

https://prograils.com/courses/saas/ch/01-the-welcome-word

Ready? Steady? Code! :wink:

Start był, feedback był, a kontynuacja będzie?