Uwaga nieuczciwy zleceniodawca

Mam nadzieję, że nie spamuję i że warto umieścić tutaj ostrzeżenie.

Chciałam ostrzec przed nieuczciwym zleceniodawcą, niejakim Mariuszem K.

Nie ma pojęcia o zarządzaniu projektem, zmienia oczekiwania co 2 dni, wymiguje sie od płacenia ( od miesiąca nie dostałam pieniędzy, które notabene byly bardzo zaniżone).

Aha. Na pewno usłyszycie , że “porzedni programiści zachowali sie nie fajnie”. Ja też to usłyszałam. Teraz już wiem, jak wyglądalo to naprawdę.
Więcej informacji, jeżeli ktos brałby pod uwagę współpracę z nim - piszcie śmialo priv :wink:

4 Likes

Cześć. Napisz coś więcej, jestem tu nowy i nie chciałbym na wejściu paść ofiarą oszusta. Zgłosiło się do mnie kilka osób i nie wiadomo siostro, nie wiadomo.
Z góry dzięki wielkie, jak wały Chrobrego. Niech RO(a)R będzie z nami. Wybacz tą moją infantylność, ale jestem spod znaku lwa :wink:

W kwestii formalnej - “Zmiana zdania co 2 dni” w naszej branzy nie jest zlem. Raczej naturą.
Rozumiem, ze w opisanej wspolpracy raczej chodzi o pozostale, negatywne sytuacje.

Nawet smiem stwierdzic, ze RoR pozwala robic dziennie jeden prosty ficzer i co 2 dni je zmieniac… tfu… Ulepszac :wink:

Ps. Tacy ludzie byli i beda. Trafisz na uczciwszych nastepnym razem :slight_smile: