Warsaw.rb

Staję nad stolikiem i wpatrując się w jedzenie grobowym głosem, mówię: “O… widzę, że państwo już wychodzą”. Połowa lokalu już nasza :wink:

Strzałek: ಠ_ಠ

Generalnie tak*. Mam zamiar kilka moich starych commitów poprawić w Railsach + poprawić kilka rzeczy dot. pgsql’a które mnie denerwują.

*Jeżeli do czwartku się nie połamię (dziś dość porządnie się poobijałem) i dotrę w tych arktycznych warunkach :wink:

Aktualne dzisiaj? bo wrug brzydko wygląda a nie bedę miał kiedyindziej czasu pociąć…

Ja będę dziś od 1630 (bo musze się o 19 zwijać).

O, to postaram się być o 19 (jak drogi pozwolą :wink: ) i ponapieramy razem.

No cóż. Bardzo przepraszam ale mimo szczerych chęci zostałem dziś w domu i pracuję zdalnie. Niestety PKP nie radzi sobie z żywiołem i nie będzie mnie dziś.

http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,podroz-z-piastowa-w-trzech-aktach,13635.html

A zarezerwowałeś stolik? :stuck_out_tongue:

Nie :smiley:

Ja i Sławosz już jesteśmy, jest kilka miejsc, będzie dobrze :wink:

(ja dojechałem WKD w godzinkę od wyjścia z domu do zajęcia stolika :wink: )

fokle to nie rozumiem czemu Strzałek nie wziął samochodu. no ale jego strata :smiley:

Kto dziś zamierza się pojawić?

Ja odpadam w przedbiegach :frowning:

Ja mam chęci hackować Railsy, mam kilka swoich zakurzonych ticketów który wreszcie bym poprawił. Więc jeżeli ktoś jeszcze się pojawi to zaraz zrobię jakąś rejestrację, jeżeli nie to pohackuje w domu :wink:

Ja dziś też odpadam

Ja mogę być od 17, a będę siedział nad RailsAdminem.

Też wpadnę i posiedzę, najwyżej będzie nas dwóch. Dam sobie spokój z rezerwacją w takim razie.

Wpada ktoś, czy dziś będę sam?

Dziś raczej nie dam rady, ale co powiecie na za-tydzień, czyli czwartek 10.02?
Ja będę! :slight_smile:

No skoro nie dziś, to za tydzień. :slight_smile:

I nawet możesz się bez problemu spóźnić! :smiley: