Staję nad stolikiem i wpatrując się w jedzenie grobowym głosem, mówię: “O… widzę, że państwo już wychodzą”. Połowa lokalu już nasza
Strzałek: ಠ_ಠ
Staję nad stolikiem i wpatrując się w jedzenie grobowym głosem, mówię: “O… widzę, że państwo już wychodzą”. Połowa lokalu już nasza
Strzałek: ಠ_ಠ
Generalnie tak*. Mam zamiar kilka moich starych commitów poprawić w Railsach + poprawić kilka rzeczy dot. pgsql’a które mnie denerwują.
*Jeżeli do czwartku się nie połamię (dziś dość porządnie się poobijałem) i dotrę w tych arktycznych warunkach
Aktualne dzisiaj? bo wrug brzydko wygląda a nie bedę miał kiedyindziej czasu pociąć…
Ja będę dziś od 1630 (bo musze się o 19 zwijać).
O, to postaram się być o 19 (jak drogi pozwolą ) i ponapieramy razem.
No cóż. Bardzo przepraszam ale mimo szczerych chęci zostałem dziś w domu i pracuję zdalnie. Niestety PKP nie radzi sobie z żywiołem i nie będzie mnie dziś.
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,podroz-z-piastowa-w-trzech-aktach,13635.html
A zarezerwowałeś stolik?
Nie
Ja i Sławosz już jesteśmy, jest kilka miejsc, będzie dobrze
(ja dojechałem WKD w godzinkę od wyjścia z domu do zajęcia stolika )
fokle to nie rozumiem czemu Strzałek nie wziął samochodu. no ale jego strata
Kto dziś zamierza się pojawić?
Ja odpadam w przedbiegach
Ja mam chęci hackować Railsy, mam kilka swoich zakurzonych ticketów który wreszcie bym poprawił. Więc jeżeli ktoś jeszcze się pojawi to zaraz zrobię jakąś rejestrację, jeżeli nie to pohackuje w domu
Ja dziś też odpadam
Ja mogę być od 17, a będę siedział nad RailsAdminem.
Też wpadnę i posiedzę, najwyżej będzie nas dwóch. Dam sobie spokój z rezerwacją w takim razie.
Wpada ktoś, czy dziś będę sam?
Dziś raczej nie dam rady, ale co powiecie na za-tydzień, czyli czwartek 10.02?
Ja będę!
No skoro nie dziś, to za tydzień.
I nawet możesz się bez problemu spóźnić!