- Jeśli lubisz Fight Club
- Coś pcha Cię ciągle do przodu, głód wiedzy, chęć zmieniania świata, samorealizacja
- Dbasz o ludzi i o miejsce w którym pracujesz
- Znasz/Potrafisz nauczyć się Ruby on Rails i z minimalną pomocą zmontujesz swoją pierwszą aplikację w mniej niż tydzień
- Pijesz herbatę z dużego kubka, bo nie lubisz się odrywać od pracy
- Pracujesz ponad normę i lubisz kiedy docenia się Twój wkład w projekty…
Podoba się?
To teraz konkrety:
Jestem Maciej i buduję zespół, który zajmuje się tworzeniem platformy do marketingu w mediach społecznościowych.
W związku z tym szukam osób na stanowisko młodszego programisty RoR.
Idealny kandydat:
- programował już w liceum/gimnazjum/podstawówce/przedszkolu
- jest estetą i potrafi zauważyć 0.5px przesunięcie w layoucie
- w razie potrzeby chwyci za fotoszopa/fireworks/gimpa albo etc. i machnie kilka poprawek sam, by nie opóźniać projektu
- jQuery z ręki mu jadły, a ajaksy codziennie wyprowadza na spacer
Wynagrodzenie/warunki zatrudnienia:
od 2000 dla obiecującego n00ba
do 4000zł netto dla bystrzaka
umowa o dzieło lub FV
ok 30% wynagrodzenia w postaci premii zależnej od wyników czasowo/jakościowych
Wygląda sensownie? Chcemy Cię poznać!
Zgłoś się:
goo.gl/6Dmhq
Dane firmy:
Bird&Co Sp. z.o.o.
ul. Mińska 25
03-808 Warszawa
birdco.pl
Ponieważ każdy kto kocha książkę która jest skrajnie przeciwna kulturze masowej, antykonsumcyjna i antykapitalistyczna, i której głownym celem jest uwolnienie ludzi z niewoli konsumcji i kredytu - nie marzy o niczym innym niż o pracy dla firmy która wykorzystując socjotechnikę i sieci znajomy pragnie wsadzić ludziom do gardła jeszcze większą ilość produktów których nie potrzebują za pieniądze których nie mają, tylko po to żeby się mogli nimi chwalić przed znajomymi.
Powodzenia!
Nie myl kolego narzędzia, z celem w jakim jest używane.
Czy będzie go używać młoda dziewczyna, która zarabia na życie prowadzeniem butiku z ręcznie robioną biżuterią czy też osoba prowadząca sieciowe biuro podróży nie ma większego znaczenia. Dopóki masz możliwość wyboru po której stronie stajesz i nie jest to wybór pozorny, dopóki masz możliwość wyrażenia swojej opinii i będzie ona wysłuchana, lub wzięta pod uwagę, to nadal panujesz nad sytuacją. W swej wolności podążaj zatem tam, gdzie znajdujesz najlepsze dla siebie warunki życia.
Oferowane stanowisko daje choćby wolność finansową i wolność wywierania wpływu na kształt projektu, celem dobrowolnej wzajemnej wymiany czas+umiejętności -> pieniądz. Cele jakie mamy do zrealizowania to zapewnienie członkom zespołu przyjaznego miejsca do pracy, dobrego towarzystwa, akceptowalnego wynagrodzenia i odpowiedniej rozrywki intelektualnej podczas rozwiązywania codziennych zadań, przy jednoczesnym zapewnieniu inwestorom oczekiwanego zwrotu z inwestycji.
Żyłem przez jakiś czas jak Cygan, minimalistycznie, tak jak umiałem, wiecznie na walizkach. Mój rekord to 14 przeprowadzek w ciągu roku. Zwiedziłem trochę świata, co nieco widziałem. Teraz mam tyle wolności ile uważam, że potrzebuję. Doceniam tę wolność tak jak doceniam bezpieczeństwo swojego domu. Teraz jest firma, która zaufała mi, że mogę skorzystać z chłonności rynku i stworzyć usługę, która przy okazji utrzyma przy życiu firmę i zapewni kilkunastu osobom pracę.
Fair enough for me.
Troll up.