Witam serdecznie,
Reprezentuję firmę Cyfrowy Polsat i chciałabym Was zainteresować rekrutacją, którą prowadzimy obecnie w ramach Grupy Cyfrowy Polsat. Poszukujemy osoby na stanowisko Programisty Ruby / Python w ramach obszaru, zajmującego się rozwijaniem projektów z zakresu cyfrowej rozrywki (ipla - największa w Polsce telewizja internetowa oraz muzo – portal muzyczny).
ZAKRES ZADAŃ:
• Rozbudowa zaawansowanych aplikacji internetowych obsługujących wielomilionowe społeczności internetowe
• Rozwijanie narzędzi wewnętrznych firmy
• Programowanie w środowisku UNIX z użyciem narzędzi Open Source
• Współpraca z partnerami technologicznymi w grupie Cyfrowego Polsatu/TV Polsat oraz partnerami zewnętrznymi
OCZEKIWANIA:
• Umiejętność programowania w języku Ruby lub Python
• Bardzo dobra znajomość frameworków webowych (Ruby on Rails lub Django ), baz danych (PostgreSQL/MySQL)
• Doświadczenie w pracy z systemami kontroli wersji (Git)
• Umiejętność realizacji projektów informatycznych w środowiskach Linux/Mac OS
MILE WIDZIANE:
• Znajomość NoSQL (MongoDB, Redis), Amazon Web Services
• Znajomość zagadnień związanych z testowaniem kodu
• Doświadczenie w pracy z systemami pracującymi pod dużym obciążeniem
OFERUJEMY:
• Stabilną pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia oraz pakiet socjalny
• Możliwość pogłębiania wiedzy i doświadczenia przy realizacji ciekawych projektów wykorzystujących najnowsze technologie informatyczne
• Przyjazną atmosferę pracy, współpracę z osobami otwartymi i chętnie dzielącymi się wiedzą
W przypadku pytań lub wątpliwości, proszę śmiało kontaktować się ze mną pod adresem e-mail: mmartyniak@cyfrowypolsat.pl.
A jeżeli jesteś zainteresowany ofertą, prześlij do mnie swoje CV.
W aplikacji prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji. Wyrażam również zgodę na dalsze przetwarzanie moich danych osobowych po zakończeniu procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz. U. Nr 133 poz. 883) przez firmę Redefine Sp. z o.o. z siedzibą przy Al. Stanów Zjednoczonych 61 A w Warszawie oraz przez firmę Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie ul. Łubinowa 4a. Jednocześnie jestem świadomy faktu, że przysługuje mi w każdej chwili prawo do wglądu i poprawiania swoich danych a także do zażądania ich usunięcia z bazy kandydatów do pracy w firmie Redefine oraz Cyfrowy Polsat".