(tak, znowu…)
Darmowe szkolenie Ruby On Rails!
Koło Naukowe Fizyków Politechniki Warszawskiej oraz Aenima.pl zapraszają na darmowy kurs Ruby On Rails.
To już trzecia edycja jednego z pierwszych otwartych szkoleń z Ruby On Rails w Polsce. Zresztą, komu ja będę ściemniał, wszyscy kojarzą o co chodzi. Mam nadzieję, że polecicie swoim co bardziej początkującym znajomym
Pełna treść ogłoszenia:
[quote]Webdeveloperze! Programisto aplikacji WWW!
Programujesz w PHP, ale masz już dość tego języka, z jego prostotą przechodzącą w prostactwo?
Programujesz w Javie (EE), ale masz już dość tej platformy, z jej przesadnym skomplikowaniem i tysiącami linii XMLa?
ZATEM NAJWYŻSZY CZAS, ABYŚ POZNAŁ Ruby On Rails.
Rails to wygodny, przyjemny i o nieograniczonych możliwościach framework do tworzenia aplikacji WWW, oparty na dynamicznym i obiektowym języku Ruby.
Koło Naukowe Fizyków Politechniki Warszawskiej oraz Aenima.pl zapraszają na szkolenie z RUBY ON RAILS składające się z sześciu cotygodniowych, dwugodzinnych spotkań. Razem 12 godzin szkolenia. Cena szkolenia: 0zł. Serio. Szkolenia będą odbywały się według wzorca “prowadzący gada i pokazuje, reszta słucha i hakuje”.
Gmach Fizyki (kampus główny PW), sala 309, wtorki, godzina 18.15. Startujemy 16 marca.
Przynieście własne laptopy - na miejscu będą gniazdka z 230V~ oraz router WiFi z wyjściem na świat.
Ilość uczestników ograniczona do 40. Z tego powodu obowiązują zapisy i decyduje kolejność zgłoszeń - proszę wysyłać na adres szkolenie@aenima.pl
PS. Po zakończeniu szkolenia możliwość płatnego stażu (z perspektywą dalszego zatrudnienia) dla najlepszych.[/quote]
Strona szkolenia:
Studenci PW dostali już kilka ładnych dni (plakaty wiszą od środy), więc mogę z czystym sumieniem wywiesić ogłoszenie na forum
Grafiki plakatu, w rozdzielczościach do zamieszczania na forach: