http://wrocloverb.com/ - nówka stronka dostarczona przez Monterail Cały czas możecie się zgłaszać na “call for papers”, szukamy też chętnych do zakupienia biletów supporter.
Steve Klabnik, Avdi Grimm, Jim Gay dołączyli do grona naszych speakerów. Możecie nasz śledzić także przez newsletter, który będzie publikował wpisy z blogaska. Call for papers cały czas otwarte i możecie się jeszcze wykazać Supporterzy mile widziani
To jest najlepsza kontra na popierdoloną cenę innej-konferencji jaką widziałem w tym sezonie
Brawo! You have my axe!
(na c4p wyślę cosik jutro, bo mam kilka pomysłów i nie wiem który najlepszy)
To jest najlepsza kontra na popierdoloną cenę innej-konferencji jaką widziałem w tym sezonie :D[/quote]
Lol. Miałem w planach jechać na obie, ale też musiałem zweryfikować swoje plany Także wroclove.rb w tobie jedyna nadzieja.
Koniec stycznia to koniec C4P. Kilka dni po tym więc. Ale już za tydzień zrobimy wstępną ewaluację i wyślemy pytania doszczegóławiające żeby poszło z górki.
Nie ma co narzekać na cenę innej-konferencji. Normalny europejski poziom. Fajnie, że DRUG jest pełen optymizmu i chce robić konferencję po kosztach. Składam to jednakże głównie na karb tego, że robią to po raz pierwszy Nie ma jednak co oczekiwać, że wszyscy powinni tak robić.
Jako kilkukrotny organizator RuPy doskonale wiem o czym mówię
Nie ma co narzekać na cenę innej-konferencji. Normalny europejski poziom.[/quote]
Jeżeli ma to być zaczątkiem flejma, to kontynuujcie proszę w innym wątku - chcemy zachować tu wartościowe informacje dla zainteresowanych jedną, konkretną konferencją.
Brzmi jak świetny post “lessons learned” w innym wątku, po napisaniu którego wszyscy wiedzielibyśmy o czym mówisz