Czy ktoś ma ochotę wspólnie pouczyć się Railsów we Wrocławiu. Od ponad roku uczę się programować w Railsach przerobiłem kilka kursów/książek a teraz wpadłem na pomysł wspólnej nauki z innymi. Nie posiadam jeszcze wiedzy na Juniora ale bardzo chce się dalej rozwijać. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma swój własny pomysł na projekt i jest na nieważne jakim poziomie to zapraszam do współpracy. Możemy organizować spotkania we Wrocławiu lub jeśli nie będzie tyle osób to zdalnie. Fajnie gdyby ktoś bardziej doświadczony przyłączył się. Wrzucam swojego Githuba
Co prawda mieszkam w Poznaniu i nie mam zbyt dużego stażu (uczę się programować od stycznia / lutego tego roku) ale z uwagą śledzę tego typu inicjatywy, więc w razie czego byłbym zainteresowany jakąś zdalną współpracą ukierunkowaną na wspólna naukę.
Daj znać, gdyby coś zaczęło kiełkować
Jasne, póki co nie widzę zainteresowania ale może coś ruszy wkrótce.
Jestem chętny Warszawa here, mogę zdalnie pracować.
Hej. Z chęcią dołączę do Open Source. Też jestem z Wrocławia. Ale bardziej mi zależy na zdalnej współpracy.
Witam, jestem początkujący ale jeśli jest taka możliwość to chętnie się dołączę.
Hej, jestem z wrocławia i też może byłbym zainteresowany, daj na priv więcej szczegółów