WRUG jak zwykle w Państwomieście, tym razem we środę za tydzień, wyjątkowo trochę później: zaczynamy o 19:00.
Propozycje talków mile widziane!
WRUG jak zwykle w Państwomieście, tym razem we środę za tydzień, wyjątkowo trochę później: zaczynamy o 19:00.
Propozycje talków mile widziane!
Chciałbym przekazać ciekawą wiedzę dotyczącą używania GitHuba. Ostatnio zgłębiłem ważne szczgóły na kursie Mastering Github https://www.codeschool.com/courses/mastering-github/ myślę, że krótki talk może być pomocny
Z Magdą chciałybyśmy przedstawić naszą przygodę z RGSoC.
Doskonale, to już mamy dwie prelekcje!
Spróbujcie się zmieścić w ~20 minut (plus pytania).
ok!
Czy spotkanie jest otwarte? Trzeba się gdzieś wcześniej zapisać, czy można po prostu przyjść i posłuchać?
PS To mój pierwszy post na forum (choć lurkuję od jakiegoś czasu), zatem: CZEŚĆ, mam na imię Adam i jestem początkującym programistą z Warszawy.
Oczywiście, wpadnij koniecznie
Dzięki i w takim razie do zobaczenia wieczorem!
Czy jest gdzies Wasza prezentacja online ? Chcialbym rzucic okiem na omawiane gemy, ale ni w zab nie moge sobie przypomniec ich nazw. Z gory dziekuje
Będą filmy w przyszłym tygodniu.
Nie wiem jak ze slajdami
Hej! Tak na szybko podam Ci gemy, @Slawek: gon (to wykorzystalysmy przy bibliotekach d3.js i c3.js), ahoy_matey – do sledzenia zachowan uzytkownikow
Przy czym uprzejmie uprzedzam że gem choć działa to nie ma ani linijki testów. Brak który mam nadzieję dziewczyny naprawią przez pozostałe im do końca dwa tygodnie
Dziekuje!
Jeżeli się uda, to bardzo poproszę o prezke z powyższym powiązaną. Dzięki !
Przepraszam za lekki offtop, ale chciałem zapytać czy macie jakieś miejsce (blog, kanał na YT, vimeo, cokolwiek), gdzie można obejrzeć archiwalne nagrania/prezentacje/slajdy z waszych spotkań RUG?
Generalnie materiały (slajdy, nagrania) lądują (powinny lądować) tutaj: