Wrzesień

Ale jak nie przyjedziesz (jak zawsze), to kto postawi Tomashowi piwo? PayPal?

BTW, Drogomir, Ty o cucumberze chcesz posłuchać? Przecież używasz go od dawna, na dodatek w konfiguracji której jeszcze nie ogarnąłem (Culerity).

Możecie wylosować szczęśliwca, który zasponsoruje to piwo :P.

Damn… nie wygram piwa i w dodatku złamię mój profil serial WRUG offendera… :stuck_out_tongue:

Nie od dawna i chętnie zobaczę jak to inni robią - ja wybrałem celerity dla API Watira i headless browser, ale webrata/selenium nie ruszałem w ogóle ;]

Ja to poproszę :wink:

to ja może powiem krótko o heroku (bardziej dla osób, które nie wiedzą co to jest w ogóle) - prezentacja leży na dysku w połowie skończona, wypadałoby się tym zająć :stuck_out_tongue:

Ja to poproszę ;)[/quote]
Nie denerwuj mnie :wink:
W sensie, liczyłem na to że pomożesz mi w prezentacji, jest między nami różnica raptem 2-3 miesięcy używana cucumber+rspec+webrat+factory :slight_smile:

Aaaa to przepraszam. Skoro tak, to wracam do RSpec Booka i służe pomocą na każde zawołanie :wink:

Tomash, ja bym tylko poprosił o udostępnienie później prezentacji, a cudownie by było jakbyście byli w stanie udostępnić nagranie z występienia o Rspec itp.
Bo moja lokalizacja uniemożliwia mi stawienie się na spotkaniu, a chętnie bym się dowiedział coś w tym temacie.

o właśnie ja się podpisuje również pod tą prośbą zgłoszoną przez Tubisa

Ja też poproszę to :slight_smile:

Z nagraniem będzie ciężko, a na pewno profesjonalnym (dźwięk!), ale może uda mi się pożyczyć od siostry kamerkę HD. Jak nie, to weźmiemy jakiś telefon i po pierwszych pięciu minutach odechce Wam się ponawiania tego typu próśb :wink:

Slajdy jasne że będą na stronie, to przecież nasz standard.

Hmm a jeśli nie uda ci się (za co oczywiście nie będę miał żalu) wypożyczyć kamery, to może któryś że studentów ma dyktafon i udało by się sam dźwięk chociaż nagrać?

powinniśmy założyć PRUG (polski) i dorobić sie mobilnego sprzętu do streamowania wideokonferencji ;D.

Też bym chętnie uporządkował sobie wiedze na temat testów. Ostatnie dni były dość burzliwe. Nie wszystkich narzędzi potrafię jeszcze używać razem - miłoby było jakbyście coś udostępnili.

Coś w rodzaju PRUGu jest robione (rejestrowane) przez ekipę organizująca Euruko2010. Jeśli zostaną jakieś fundusze po całym Euruko2010, najpewniej pozostała kasa pójdzie właśnie w jakiś sprzęt do użycia pro publico bono.

Załatwię tę kamerę, skoro jest tylu chętnych :slight_smile:

Hm, a Łódź moze czuć się zaproszona? :wink:
Jesli tak to, jaki jest +/- dojazd z jakiegokolwiek dworca PKP? Bo Wawy nie znam kompletnie ^^ Zawsze tylko taryfa na okęcie :stuck_out_tongue:

Jasne, sala jest całkiem blisko dworca, jeśli chcesz, to mogę nawet na centralny podskoczyć ( mam po drodze ;). Tylko, że ostatni pociąg jest o 21:20, więc musiałbyś się szybko zwijać.

[quote=born2fly]Witam.
Dzięki za spotkanie. Dłuugo się na nie wybierałem, w końcu udało się znaleźć czas. Miło było Was w końcu poznać.
Jeśli chodzi o sale, to już załatwiłem na następne spotkanie przy Al. Jerozolimskich 91, za symboliczną opłatę za prąd.

Pozdrawiam, Piotrek[/quote]

nie obiecuję, ale gdzieś w domu leży dyktafon cyfrowy.
jak znajdę - wezmę :slight_smile:

edit:
niestety dostałem plan zajęć i kończę o 20 - więc odpadam zarówno ja, jak i moja prezentacja :frowning:

http://www.goldenline.pl/spotkanie/wrug-spotkanie-10-2009

Tak napisałem to spotkanie i mam pytanie: Jak poznamy salkę?