Wrześniowe spotkanie - co robimy?

Witam,

Do terminu spotkania, który wspólnie ustaliliśmy został 1 dzień… tymczasem nie bardzo zdecydowaliśmy gdzie się spotykamy. Pozostają nam więc opcje:

1. wybranie miejsca na ostatnią chwile
  2. przesunięcie spotkania np na za tydzień + wybranie miejsca na nowy termin
  3. zrezygowanie ze spotkania całkowicie… (szkoda byłoby pracy chłopaków którzy przygotowują super ciekawe prezentacje)

Jakie opcje do Was przemawiają ? (tak to rodzaj sondażu :))

– daniel

Uwazam, ze powinnismy przesunac termin o tydzien - pytanie czy przez ten tydzien zmieni sie cokolwiek w sprawie miejsca.
Do tego poki co nie bylo oficjalnej informacji na temat spotkania, przez co czesc osob nie dowie sie o nim.
Wiem, ze w miejscu ostatniego spotkania (firma Sec-Bos) bylo malo miejsca (w stosunku do ilosci ale moze udaloby sie jeszcze to spotkanie tam zorganizowac.
Tomku uwazasz, ze bylaby na to szansa?

PS Danielu jak mogles nie dodac sondy na webankiecie? :slight_smile: (zart oczywiscie).

Tylko właśnie czy sie posuniemy w sprawie zalatwienia miejsca ???

Zastanawiałem się nad tym :)))

– daniel

Eee… chwila! Tydzień to jakby dzisiaj? Jakie spotkanie? Dlaczego nikt mnie nie obudził?

Niestety nie bylo Cie na co budzic.
Nadal stoimy w miejscu ze wzgledu na brak lokalu…

A dlaczego nie reaktywowac pomyslu ze spotkania sierpniowego? - lokal + rzutnik
Wydaje mi sie ze moze byc to bardzo dobra propozycja, zwlaszcza patrzac przez pryzmat dyskusji jakie mialy miejsce po sierpniowym spotkaniu…

Jestem za. Szkoda, żeby spotkania przestały się odbywać tylko z braku miejsca. Jestem nawet gotów na heroiczne poświęcenie i dorzucenie tych 10 czy 20 złotych na wynajęcie lokalu. Dodatkowy argument to rzutnik – juz na mojej prezentacji jego brak mocno dawał się we znaki.

taka wolna mysl, czy w momencie gdy rozpocznie sie rok akademicki nie bedzie latwiej zalatwić jakąs sale na ktorejś z uczelni ?? (to raczej pytanie do ludzi jeszcze studiujących…)

– daniel

Hej, a znacie jakąś polską firmę tworzącą rozwiązania ‘na Ruby’?
Może przy współpracy z ‘Nimi’ dałoby się zorganizować taką imprezę.
Może, któryś z Was pracuje w takiej firmie ?
Aha, jeszcze jedno a ile osób było na poprzednim spotkaniu?

Pozdrawiam

To może powrót do pomysłu z lokalem Chłodna25?

co jest ? :slight_smile: Umarlo smiercia naturalnie-naturalna ?

Pozdrawiam
Pawel

Do dzieła, panowie, do dzieła :wink: