[XING/Barcelona] Programista Ruby On Rails

XING, jedna z największych europejskich firm pracujących z Ruby On Rails poszukuje programistów do swojego oddziału w Barcelonie.
Oprócz Ruby On Rails, pracujemy głównie z MySQL, JS(również CoffeeScript), HTML(również haml), CSS (również SCSS/Compass), Capistrano, Linux i Git (głównie Github).

Poszukujemy programisty fajnego, chętnie uczącego się nowych rzeczy i umiejącego odnaleźć się w teamie sympatycznych, kreatywnych, doświadczonych programistów.
Pracujemy w metodyce SCRUM, czasem Kanban, ale wiele zależy od teamu (niektóre tworzą sobie własny wariant jednej z tych metodyk). Generalnie teamy są bardzo niezależne i same ustalają sobie zasady i styl pracy. Dotyczy to również warunków i częstotliwości pracy z domu.
Jedyny wymagany język, to angielski, ale oczywiście hiszpański i niemiecki pomagają (choć nie koniecznie na rozmowie kwalifikacyjnej).

Chęć (nie koniecznie umiejętność) gry w piłkę plażową, nożną, pokera, gry planszowe i na XBOXie, oraz jazdy na deskorolce po biurze (osobiście nie zachęcam) jest mile widziana wśród kolegów i koleżanek (z których część będzie na rozmowie rekrutacyjnej).

Jeśli chcesz się zorientować w panującej w firmie atmosferze, myślę, że dość dobrym źródłem informacji jest nasze wspólne konto twitterowe https://twitter.com/xing_bcn
Nie mogę niestety podać stawki, ale jeśli jesteś zainteresowany, zawsze możesz spróbować, a jak dojdziesz do etapu rozmowy w Barcelonie, w zależności od terminu byś może będę mógł udostępnić ci pokój na kilka dni, więc biorąc pod uwagę dość tanie loty do Barcelony, może warto potraktować tę okoliczność jako potencjalne, krótkie hiszpańskie wakacje :slight_smile:

Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.
Najpewniejszy sposób kontaktowania się ze mną, to krzysiek.herod@gmail.com