Tak, można.
czy tak samo jak wcześniej spotkanie zacznie się o 19 w Emerald Irish Pub?
Tak o 19 w Emerald Irish Pub. Prezentacje najwcześniej będą o 20, bo wcześniej są zajęcia w szkole językowej (salce).
Trzeba znaleźć jakąś salę, bo Communicate się przecież zamknęło. Ma ktoś możliwość wyhaczenia czegoś na szybko i bezboleśnie? Ja zapytam u siebie na wydziale (wydział fizyki PW).
W każdym razie na pewno coś znajdziemy, jeno proszę śledzić temat do czasu ostatecznego potwierdzenia miejsca
Jak wygląda sprawa sali? Zastanawiam sie czy będzie WRUG czy iść na tenisa
WRUG będzie na pewno, tylko jeszcze musimy ustalić gdzie
(prawdopodobnie ogarnę salkę na wydziale u siebie w najgorszym wypadku)
Jakieś informacjie. co do miejsca spotkania?
Nie mam żadnej opcji, musimy przełożyć wszystko na lipiec
Szkoda. W lipicu jeśli znajdziemy salę, to powinno mi się udać rzutnik załatwić.
Możesz uaktualnić opis na GL Już dałem komentarz.
no szkoda - to do zobaczenia w Lipcu.
rozmawiałem u mnie na uczelni - być może uda się skombinować salę, niekoniecznie na lipiec, ale później już w miarę na stałe.
Rozmawiajcie rozmawiajcie, ja też porozmawiam (ale sala u mnie na wydziale jakimś mega komfortem nie jest – chociaż ma rzutnik out-of-the-box i w pytę lokalizację)
@Tomash: jeśli mówisz o sali, w której prowadziłeś szkolenie, to wg. mnie jest fantastyczna. Poszedłbym się spytać za Ciebie ale już studentem nie jestem
Pytanie - czy w ogóle w lipcu jest sens robić zlot. Ja będę w mieście na początku miesiąca ale jak inni?
Przy okazji: moim zdaniem dobrze się stało że WRUG musi się wreszcie wziąć i zorganizować a nie tylko polegać na Mike’u. Żeby nie było - też postaram się rozpytać o salę. Idąc dalej proponuję zrobić stronę WRUG po polsku. Rzekłem.
Ma ktoś jakąś w miarę pewną salę jak dotąd?
Zapomniałem ponapierać wczoraj na wydziale /facepalm
W piątek obadam.
Kto się wybiera w lipcu na spotkanie WRUG?
Wiem, że mi samemu niewiele udało się zrobić w sprawie sali, ale odświeżam temat.
Edit
@Czak
Ja będę.
Dziś będę na wydziale i postaram się załatwić salę.
I jak sie sprawy maja, bo wtorek tuz tuz a dobrych nowin nie widac ??