Czerwiec 2.06

ja pozwolę sobie na małą prywatę - zapraszam wszystkich na Avangardę (2-5 lipca) http://ava.waw.pl/ , programistycznie może nie do końca będzie, ale fantastycznie jak najbardziej :wink:

Powinienem jutro mieć już jasną sytuację z salką na wydziale. Oczywiście prócz dopytywania na forum sam też próbujesz zorganizować jakieś lokum, prawda? :wink:

Kurde, z moim wydziałem nie wiadomo (dziekan “nie wie”). A Wy macie coś?

no ja szczerze powiedziawszy nawet nie spytalem :confused: … troche żal bo po sesji przydaloby sie nawrocenie w Rubiowe klimaty …

Myślę, że z chwilą kiedy napisałeś “ogarnę salkę u mnie na wydziale” wszyscy przeszli w “spoko, Tomash załatwi” mode :wink:

Mogę się spytać na PJWSTK, ale nie mam pojęcia jak podchodzą do takich inicjatyw.

ja u mnie coś próbowałem, ale ciężko. większa szansa, że uda się coś bardziej długoterminowo - tzn. na kolejne wrugi.

Pytałem, nie mam sali. :frowning:

Może na piwo w Emeraldzie się umówimy po prostu?

Może tak, w międzyczasie walczymy o salę.

To ja się zawczasu przyznam, że jednak na tym spotkaniu nie będę :confused:
Moja prezentacja o MacRuby jest zrobiona i mogę gdzieś wrzucić zanim się przeterminuje.

Ja też jutro nie dam rady :frowning:
Mam w ogóle taki okres, że najchętniej bym na 2-3 miesiące zupełnie wylogował z forum.

Ktoś wogóle będzie?

o ile z lusterkiem na to piwo nie bedzie trzeba isc to ja w sumie chetnie wyskocze :slight_smile:

ja niestety również jutro nie mogę :frowning:

Ja jestem kilkaset kilometrów od Warszawki, więc chyba mi się nie uda :wink:

Mnie też nie będzie.