ja pozwolę sobie na małą prywatę - zapraszam wszystkich na Avangardę (2-5 lipca) http://ava.waw.pl/ , programistycznie może nie do końca będzie, ale fantastycznie jak najbardziej
Powinienem jutro mieć już jasną sytuację z salką na wydziale. Oczywiście prócz dopytywania na forum sam też próbujesz zorganizować jakieś lokum, prawda?
Kurde, z moim wydziałem nie wiadomo (dziekan “nie wie”). A Wy macie coś?
no ja szczerze powiedziawszy nawet nie spytalem … troche żal bo po sesji przydaloby sie nawrocenie w Rubiowe klimaty …
Myślę, że z chwilą kiedy napisałeś “ogarnę salkę u mnie na wydziale” wszyscy przeszli w “spoko, Tomash załatwi” mode
Mogę się spytać na PJWSTK, ale nie mam pojęcia jak podchodzą do takich inicjatyw.
ja u mnie coś próbowałem, ale ciężko. większa szansa, że uda się coś bardziej długoterminowo - tzn. na kolejne wrugi.
Pytałem, nie mam sali.
Może na piwo w Emeraldzie się umówimy po prostu?
Może tak, w międzyczasie walczymy o salę.
To ja się zawczasu przyznam, że jednak na tym spotkaniu nie będę
Moja prezentacja o MacRuby jest zrobiona i mogę gdzieś wrzucić zanim się przeterminuje.
Ja też jutro nie dam rady
Mam w ogóle taki okres, że najchętniej bym na 2-3 miesiące zupełnie wylogował z forum.
Ktoś wogóle będzie?
o ile z lusterkiem na to piwo nie bedzie trzeba isc to ja w sumie chetnie wyskocze
ja niestety również jutro nie mogę
Ja jestem kilkaset kilometrów od Warszawki, więc chyba mi się nie uda
Mnie też nie będzie.