Kto jest zainteresowany udziałem w organizacji Euruko 2010? Zamierzamy kuć żelazo póki gorące i zacząć cały proces jak najwcześniej, dzięki czemu będziemy mieli sporo czasu i mogli to zrobić na spokojnie
Prawdopodobnie będę koordynował działania WRUG na rzecz Euruko2010, więc zainteresowane osoby z Warszawy bardzo proszę o kontakt. Ludzie z Krakowa pewnie wiedzą, że powinni się zgłosić do Paula Klippa (założyciela KRUG), a ludzie z innych miast też powinni się jakoś sensownie zorganizować Najlepiej gdyby wszyscy zainteresowani uderzyli do Paula (http://twitter.com/AgileActivist) , prawdopodobnie w nadchodzącym tygodniu (piątek lub sobota) będzie w Krakowie spotkanie organizacyjne.
@Czak: zadania się znajdą – na wstępie możemy się zająć serwisem www (kod Hiszpanów jest na githubie), trzeba też oczywiście ogarniać sponsorów i przygotować risercz oraz papierkową robotę do rejestracji stowarzyszenia (Polish Ruby Users Group).
To tak “na przykład” co mi teraz przychodzi do głowy
Organizacja Euruko to poważne wyzwanie. Oczywiście jestem otwarty, żeby w jakiś sposób pomóc. Nie wiem jeszcze w jaki, ale mogę np. roznosić ulotki :-] Ktoś to musi robić.