EuRuKo 2010

Na razie nie mogę opuścić strony “stage2”. Klikam “checkout” i nic. Ktoś wie co jest?

Prześlicznie. Próba kupienia biletów na dane firmy nie dała rezultatu, kupiłem jako “individual”. Ciekawe dlaczego jest też 22% vat a nie 7% – na moje oko dało by się to podciągnąć pod szkolenie…

Gdyby ktoś miał jakieś kłopoty z kupnem biletu, to proszę piszcie, bo ekobilet to robota naszej firmy. Pozdr

Będę obecny.

Ponieważ nie wiem jak wygląda jeszcze u mnie dofinansowanie z korpo, to czy ktoś poleci tani nocleg na tę okazję?

Dołączam się do pytania :slight_smile:

Oraz jeszcze jedna sprawa - jak wygląda sprawa z fakturami? Dostaniemy przy wejściu? Będą wysłane pocztą? PDF-em?

do kiedy będzie otwarta rejestracja?
niezależnie co mówicie, to imo jednak drogo (zwłaszcza jak doliczysz dojazd i nocleg) :frowning:

W stosunku do zeszłego roku jest drożej o VAT (w Barcelonie też była stawka 40 EUR, ale nie płaciło się VAT-u). Poza tym został zastosowany przelicznik 1 EUR = 4 PLN :slight_smile:

W każdym razie myślę, że nie ma co narzekać (sprawdźcie, ile kosztował wstęp na RailsConf Europe w poprzednich latach…).

Będę :slight_smile:

Rails don’t scale.

Też mi się to za którymś razem pokazało.

–offtop
Filip, co to za system zakładek?

http://euruko2010.org/ nadal wisi… bazę szlag trafił :>

[quote=tjeden]–offtop
Filip, co to za system zakładek?[/quote]
Głównie skryptozakładki, do Instapaper, Tumblra, del.icio.us, Readability, Rack::Bug + kilka linków używanych w pracy.

Żeby nie było - przez chwilę Euruko.org działało.

Bezpośrednio można zamawiać stąd - http://ekobilet.pl/euruko

Ojoj, tego to za głośno nie rozpowiadaj… jestem przekonany że VAT powinieneś zapłacić Ty jako nabywca w takim wypadku :).

Nie ma miejsc ): Muka. A tak się napaliłem… Jest jeszcze szansa na kupienie wejściówki, albo inny sposób dostania się na konferencję?

Ojoj, tego to za głośno nie rozpowiadaj… jestem przekonany że VAT powinieneś zapłacić Ty jako nabywca w takim wypadku :).[/quote]
AFAIR jeszcze niedawno było tak, że transakcje wewnątrz UE odbywały się bez VAT-u (na 2 sposoby, ale to już księgowa wie).

Oczywiście, dopuszczam możliwość, że księgowa się myli. Wolałbym nie. :wink:

Czy ktoś mógłby załatwić mi 1 bilet? Nie byłem online w ciągu ostatnich kilku dni i wygląda na to, że przegapiłem ten 20 godzinny slot. Jeśli ktoś zrezygnuje to bardzo proszę o kontakt (link e-mail po lewej stronie).

Jeśli ktoś chciałby odsprzedać bilet jestem chętny by go odkupić.

Też jestem chętny na odkupienie!

Ile było wszystkich biletów?