Witajcie,
Zachęcony trochę słowami, które napisał @slawosz
w temacie http://forum.rubyonrails.pl/t/co-tak-naprawde-powinien-umiec-junior-dev/
zdecydowałem się na pewien eksperyment.
Szukam możliwości nauki i pracy
- Co potrafię?
To, co napisał @slawosz i jeszcze trochę (wiele lat programowałem w SQL-u, uczestniczyłem w kilku projektach, jestem autorem kilku własnych aplikacji i byłem podwykonawcą dla firm trzecich). RoR uczę się dopiero 1,5 roku i na pewno wieeeele muszę się jeszcze nauczyć. - Co mogę zaoferować?
Własne zaangażowanie w naukę i pracę w wymiarze ok 20-30 godzin/tygodniowo (aktualnie, a w niedalekiej przyszłości nawet 40-50h/week). - Czego nie potrzebuję?
Nie potrzebuję Twojego laptopa, żadnych kart multisport, ekstra ubezpieczenia zdrowotnego, płatnego urlopu, ani pizzy na Twój koszt…ale możesz te kwoty dopisać do mojego wynagrodzenia - Czego oczekuję?
Pragnę za 3-4 miesiące budować zdecydowanie lepsze aplikacje, niż te, które piszę dzisiaj.
Pragnę pracować zdalnie i rozliczać się tygodniowo lub zadaniowo.
Nie wykluczam możliwości przyjazdów do Ciebie i okresowych spotkań-konsultacji. - Chcę abyś samemu zdecydował, ile warta jest moja praca i zgodnie z własnym uznaniem mi zapłacił. (Jeżeli dojdę do wniosku, że szukałeś idioty, który będzie pracował u Ciebie za darmo lub za miskę ryżu - nasze drogi się rozejdą. Jeżeli uznam, że szukałeś pracownika/partnera, to deklaruję wieloletnią pracę dla Ciebie)
Pozdrawiam
P.S.
Zainteresowanych dodatkowymi informacjami (mój Github, itp) zapraszam na priv.