Spotkanie w Warszawie

Skoro tak, to spoko :slight_smile: Może Ci, którzy już hostują gdzieś swoje aplikacje, mogliby się podzielić doświadczeniami.

Co zaś do mojej opowieści, to że tak powiem: “with pleaSuler” :wink: Ale preferuję wrzesień. Tematyka: startupy, to raz, a dwa - może coś wspólnie o sklepach, bo i ty Pawle masz doświadczenia w tym zakresie (info z Twojego bloga) i Tomek, który swój pierwszy sklep w RoR ma już za sobą. A że i ja trochę ze sklepami miałem do czynienia, to mogłaby to być ciekawa opowiastka… i temat do dyskusji.

Ok :slight_smile: Mam nawet doskonaly przyklad “jak nie nalezy robic sklepow” :slight_smile: ale to sie kwalfikuje tylko do zamknietego grona :slight_smile:

Witanko Panowie i Panie :slight_smile:
Grupa z Częstochowy mocno podrawia wszystkich railsowców, tych którzy byli na imprezce i tych których brakło.

Praca nad 28dni zupełnie nas wypaczyła. NIe ma czasu nawet poczytać ulubionych z bloglines (mnie osobiście nazbierało się ponad 3000, aż się boję tam wejść). W tej chwili jesteśmy blisko wydania first-bety dla ekspertów. Jest masa detali do dopracowania.

Na następną imprezę szykujemy się z niespodzianką. Chcemy zaproponować wspólne prowadzenie projektu. Przygotujemy conieco.

Dziękujemy za spotkanko, było naprawdę super.
pozdr jeszcze raz dla wszystkich.

Cze
Trzymam kciuki za ostanie linie kodu i ostatnie testy, które dodajecie do serwisu.
Powodzenia !

Troche pozno ale chcialbym to podkreslic:
Spotkanie udalo sie wysmienicie :slight_smile:

Mam nadzieje, ze kolejne beda jeszcze lepsze.

PS okazalo sie, ze kroi sie kilka ciekawych projektow w Railsach - oby tak dalej.