This post was flagged by the community and is temporarily hidden.
Mam sporo nieprzyjemnych doświadczeń związanych z ogłaszającą się tu firmą - zachęcam do kontaktu zanim weźmiesz udział w rekrutacji.
Mam nowozałożone konto, bo jakimś cudem stare zniknęło lub nie działa przypomnienie hasła.
Rozumiemy żal osób, które nie zostały przyjęte. Bywa, że i my popełniamy błędy. Mimo to staramy się zawsze przekazać informacje i wyjaśnić sprawę, a do rekrutacji podchodzimy poważnie. Zatem dmaskd, proszę o ponowny kontakt. Chętnie wyjaśnię co i jak. Myślę, że słowo “sporo” jest nadużyciem. Łatwo pisać anonimowy post (mimo, że znam autora), trudniej spokojnie porozmawiać osobiście.
Oczywiście, nie będę wnosić o usuwanie postu ect., ponieważ każdy z Was ma prawo wyrobić sobie własną opinię. Ja również z chęcią udzielę wszelkich informacji.
Czy jest to blad przypadkowy czy celowy ?
przypadkowy - wykreślono
Widać różnie to w Agreeya bywa - od siebie dodam tylko tyle, że każdemu kto pytał odpisywałem podpisując się imieniem, nazwiskiem i linkiem do konta na portalu społecznościowym. Więc to nie jest anonimowy post.
Ufam, że Mareks robi tak samo
ok, ok - dodatkowej wiedzy nigdy dość
Poprawimy się, gdzie się da, skoro to powielony błąd… literówka
Discourse to silnik tego forum…
Aha, zawsze uzywalem phpbb
Gdzie się podgląda takie dane w Discourse?
Drodzy Panowie,
Pięknie, już zaszufladkowaliście - Nie wiem, czy to samo IP, ja tego nie sprawdzę… jedno wiem, że ja osobiście nie jestem autorem profilu MarekS. Nie będę się teraz zastanawiać i szukać, kto i po co go utworzył, i co ma obecnie wspólnego z AgreeYa. Zapraszam na priv każdego, kto chce rozmawiać… możemy też kontynuować pisanie postów. Cóż, jest z tego korzyść, mimo że wyszło dziwnie … rozmawiacie i zainteresowaliście się naszą firmą. Ciesze się z tego. Mam nadzieję, że wykonacie jeszcze ten wysiłek, by poznać nas bliżej i wyrobić sobie samodzielnie obiektywną opinię.
Ps: ponieważ to profil firmowy to przedstawię imiennie, kto pisze te posty w tej chwili… Miło mi, Joanna Filipiak-Markiewicz
Discourse wyslalo mi taka notyfikacje:
A new user created a topic, and another new user at the same IP address replied. See the flag_sockpuppets site setting.
Nie ma takiej potrzeby, bo forum pokazuje wyraźnie, że Mareks to sockpuppet utworzony przez @AgreeYaMP:
“Każda wystarczająco zaawansowana technologia jest nieodróżnialna od magii”
Discourse
Szkoda @januszP007, że usunąłeś swojego posta, bo widać, że takie zachowanie to powszechna praktyka tej firmy. A moja sytuacja nie była podobna do Twojej, tylko identyczna. Zresztą ich szacunek do programistów widać po działaniach konta firmowego na tym forum - zakładanie fejkowych userów, odpowiadanie w innym ogłoszeniu dopiero kiedy szukają kogoś nowego do pracy itd. Warto uważać, żeby się nie poparzyć o tę firmę, a już na pewno nie ufać dopóki nie masz podpisanej umowy, bo może się okazać, że w międzyczasie znajdą kogoś innego i zostaniesz bez projektu. Dobrze, że w przyjaznym świecie Rubiego takie rzeczy się piętnuje
Niezla lipa W Polsce bez zmian